Så løp da slik

Her kan du få tak i boken, Så løp da slik (The Heavenly Footman), av John Bunyan.

Kort beskrivelse:

Denne lille boken er det som ga opphav til John Bunyans mest kjente verk, En pilegrims vandring – en allegori om den troendes ferd mot himmelen. Så løp da slik omdanner de allegoriske prinsippene til enkle, motiverende og lettfattelige instrukser. Bunyan legger inn over oss det Bibelen lærer om at de som vil ha himmelen, må løpe for det (1 Kor 9). Med utgangspunkt i ulike skriftsteder blir denne sannheten belyst på en måte som skisserer de farene, vanskelighetene og skuffelsene som pilegrimen vil komme til å møte. For mange har denne kristne klassikeren blitt en viktig inspirasjonskilde og et kjærkomment tilskudd til andaktslivet. En utmerket bok for nyfrelste såvel som for de som har kommet et stykke på veien.

Last ned e-boken gratis her (en zip-fil med boken i de tre vanligste fil-formatene: epub, mobi, azw3). Alternativt kan man lese den i nettleseren her.

Last ned lydboken gratis. Lydboken består av 6 mp3-filer, lagret i en zip-fil som kan lastes ned her. Alternativt kan den streames herifra.